Testen. Leren. Excel.
  
Gebruikersnaam Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
        

FAQs

Is de EwB Webontwerpcursus iets voor mij?

De cursus is ontworpen voor leken en veronderstelt geen enkele technische kennis. Hoewel er wel enige technische details behandeld worden, volgt de cursus een erg praktische route. Aan het einde van de cursus bent u perfect in staat om zelf een website te maken. Sterker nog, waarschijnlijk zult u dit gaandeweg al gedaan hebben.

Hoe lang is de cursus voor mij beschikbaar?

U heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang gedurende 12 maanden vanaf de datum waarop u zich op de website registreert.

In wat voor formaat is de cursus verkrijgbaar?

Alle onze diensten worden hier online aangeboden. De EwB Webontwerpcursus is toegankelijk vanaf uw persoonlijke EwB-account die direct voor u beschikbaar is bij aankoop. De cursusmaterialen worden aangeleverd in prachtig geïllustreerde pdf's, interactieve en praktische oefeningen en instructievideo's, downloadbare en bewerkbare sjablonen en stukken code. Dit holistische, efficiënte en beheersbare leersysteem is ontworpen om u de vaardigheden aan te reiken die u nodig heeft om z.s.m. uw website te bouwen

Hoe lang duurt het gemiddeld om de cursus af te ronden?

Het vergt de gemiddelde gebruiker ca. 20 uur om de cursus te doorlopen. Natuurlijk hangt dit af van de gebruiker, en deze 20 uur kunnen in één week worden gedaan of over een paar maanden worden uitgespreid.

Mag ik cursusmateriaal afdrukken voor eigen gebruik of om offline te kunnen lezen?

Ja. Al ons geschreven materiaal kan op dit moment offline gelezen worden middels downloads in pdf-formaat. U mag echter dit cursusmateriaal niet verder verspreiden, volgens onze Algemene voorwaarden..

Is er een diploma?

Ja, aan het einde krijgt u een certificaat van afronding zodra u alle 18 cursusonderdelen hebt afgerond, dat u kunt gebruiken voor CPD (Continued Professional Development in IT).

Wat voor onderwerpen behandelen jullie?

Neem eens een kijkje in ons leerplan.

Hebben jullie een veilig betalingssysteem?

Ja. We gebruiken PayPal, 's wereld bekendste en veiligste online-betalingssysteem.

Bieden jullie aanvullende ondersteuning?

Onze handboeken, video’s en oefeningen zijn met veel zorg samengesteld. Het kan gebeuren dat er iets voor jou in ontbreekt of dat je ergens specifiek mee vastloopt, in dat geval: stuur ons een bericht*. Houd er rekening mee dat de meeste vragen van gebruikers al op onze FAQ- en Hulppagina's* behandeld worden, dus kijk daar eerst eens.

*Onze excuses voor het feit dat het hulpscherm op dit moment alleen in het Engels beschikbaar is.

Kan ik korting krijgen als ik in het groot afneem?

Als je de Advanced Excel with Business cursus in het groot wilt afnemen, dan kunnen we je korting bieden. Laat ons jouw bestelling verzoek weten via sales@excelwithbusiness.com.

Ik ben ben mijn wachtwoord vergeten

Klik hier om uw wachtwoord opnieuw te versturen.

Ik ben ben mijn gebruikersnaam vergeten

Klik hier om uw gebruikersnaam opnieuw te verzenden

Hoe vaak mag ik de toets van EwB Webontwerp afleggen?

De toets van EwB Webontwerp mag tweemaal worden afgelegd. We raden u aan om bij het begin van de cursus een keer de test te doen, zodat u kunt zien wat uw huidige kennisniveau is. Wanneer u later tijd besteed heeft aan het doorwerken van de meeste of alle cursusmaterialen, is het aan te raden dat u de tweede toets doet om te zien hoe uw kennis verbeterd is. Slechts weinig andere cursussen bieden een objectieve en wetenschappelijk onderbouwde manier om vast te stellen hoeveel u geleerd heeft.